Natiunea MMA

Chris Weidman vrea un adversar surpriza in urmatoarea sa aparitie din Octogon
16/07/2014Lista sportivilor care sunt dispusi sa isi ofere serviciile pentru o confruntare cu detinatorul centurii de la mijlocie, Chris Weidman, este in continua crestere.

Gegard Mousasi, Ronaldo Souza sau Luke Rockhold sunt printre cei mai apropiati ca valoare de actualul campion. Mousasi si Souza urmeaza sa se intalneasca, pentru a vedea care dintre ei are intaietate. Dar omul pe care Campionul il vrea pentru urmatoarea sa lupta este cu totul altul.

Prezent recent in emisiunea tv The MMA Hour, Weidman a fost foarte clar in privinta intentiilor sale.

"Vreau sa lupt cu Vitor Belfort. E omul care se invarte in jurul centurii de ceva vreme. E o alta legenda a UFC. Incepe sa imi placa sa lupt cu sportivi de legenda, pe care am crescut urmarindu-i."

"Sigur, el are acum probleme cu testele antidoping. Sper sa le rezolve cumva, sa primeasca liceenta de lupta. El e omul cu care vreu sa lupt."

Presedintele UFC il are de ceva vreme pe Chris pe lista sa "buna".

"Cum sa nu respecti asta?" a raspuns Dana. "Trebuie sa il iubesti pe Weidman. De doua ori pe Anderson, o data pe Machida, iar acum il vrea pe Belfort? E o lupta care ar trebui sa se intample. Campionul o vrea, noi o vrem, fanii o vor si ei. Acum trebuie doar sa se lamureasca problema lui Vitor cu liceenta."

Belfort incepuse deja procesul de obtinere a liceentei in Nevada, inainte de confruntarea pe care o avea programata cu Chael Sonnen la UFC 175, dar acesta din urma a fost nevoit sa renunte dupa ce a fost depistat pozitiv la controlul antidoping. Daca Vitor reuseste sa obtina aprobarea Comisiei Atletice a Statului Nevada, confruntarea sa cu Weidman ar putea fi urmatoare lupta pentru titlul categoriei mijlocii.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA