Natiunea MMA

Confruntarea dintre Aldo si Holloway mai are de asteptat
22/12/2016



  Anuntat cu surle si trambite de ambele parti, meciul pentru unificarea centurilor la categoria pana dintre detinatorul titlului, Jose Aldo, si campionul interimar Max Holloway nu va avea loc conform programarii initiale, respectiv, la gala UFC 208 din Brooklyn.
  Aldo a renuntat la titlul interimar cand UFC a avut nevoie pentru un cap de afis al galei 206 dupa ce campionul en-titre Conor McGregor a trebuit sa renunte la centura. Mai departe, promotorul californian a decis ca invingatorul dintre Holloway si Anthony Pettis sa devina campion provizoriu, dar sa isi puna centura la bataie in fata lui Jose Aldo chiar in cadrul galei din 11 februarie. Holloway s-a impus in detrimentul lui Pettis si toata lumea astepta disputa dintre el si Aldo, insa, din diverse motive, acest lucru nu se va intampla, cel putin pentru moment. Mai ales ca ambii combatanti dau vina unul pe celalalt.
  Brazilianul a explicat pentru MMAFighting.com ca intelegerea era ca intalnirea sa aiba loc in cadrul UFC 208, inducand ideea ca Holloway s-ar feri de lupta. “Dupa ce l-a batut pe Pettis, Holloway a spus lucruri complet diferite si nu stiu ce sa mai cred. In primul rand, a afirmat ca si-a sucit glezna si nu ar avea timp suficient pentru refacere. Apoi, a zis ca si-ar fi programat o excursie cu copiii la Disney World si nu o poate reprograma. Nu in cele din urma, ii amageste pe toti ca sala de sport e inchisa de sarbatori si nu se poate antrena cum trebuie”, declara Aldo, precizand ca este oricand pregatit sa se intoarca in Octogon.
  La randul sau, Max Holloway s-a aratat nedumerit, dar si contrariat de suspiciunile lui Aldo. “Nu stiu cum isi permite sa vorbeasca in necunostinta de cauza. Eu nu am aflat de lupta decat dupa ce l-am invins pe Pettis. Mai mult, mai aveam 10 saptamani pana la meciul cu el, adica doua saptamani de pauza si doar opt pentru antrenament ceea ce e, sa recunoastem, cam putin pentru o asemenea ciocnire. Cu toate acestea, in momentele de euforie de atunci, am luat-o razna si am zis: da, e OK, ne batem. Insa, in dimineața urmatoare, m-am trezit cu glezna umflata iar medicii mi-au spus ca nu pot face nimic timp de minimum 4 saptamani”, a declarat Holloway pentru Fox Sports.
  Daca Aldo nu pare sa accepte scuzele adversarului sau, managerul brazilianului, Brian Butler, l-a aparat pe american, publicand pe Instagram poze cu glezna sa umflata si explicand in detaliu motivele care fac imposibila disputa dintre cei doi in cadrul UFC 208.
  Gala de la Barclays Center are ca si eveniment principal partida de la categoria pana dintre Holly Holm si Germaine de Randamie.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa



magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA