Natiunea MMA

Conor McGregor se retrage din Main Eventul UFC 200, revansa cu Nate Diaz
20/04/2016Ieri dupa-masa, cel mai popular luptator profesionist de MMA din lume, irlandezul Conor McGregor a postat pe contul sau de Twitter intentia de a se retrage din acest sport. Multa lume a luat acest anunt drept o gluma, dar se pare ca e mai mult decat atat.

La doar cateva ore dupa aceasta, presedintele UFC Dana White declara la emisiunea ESPN SportsCenter ca McGregor nu va mai lupta in revansa cu Nate Diaz din Main Eventul UFC 200.

Motivul oficial ar fi ca acesta nu si-a indeplinit obligatiile contractuale legate de evenimentele promotionale legate de gala cu numarul 200 din istoria organizatiei.

"L-am retras pe Conor de la UFC 200, si lucram la gasirea unui inlocuitor pentru el" a spus White. "Conor nu a venit la Las Vegas sa filmeze reclama video sau sa faca parte din orice parte a marketingului pe care o avem. El e in Islanda, la antrenament, iar asta nu e posibil."

Intrebat daca aceasta are legatura cu anuntul lui Conor de pe Twitter, white a raspuns evaziv.

"Se retrage Conor McGregor? Doar el poate raspunde la intrebarea asta" a concluzionat Dana. "Nu stiu, dar nu lupta la UFC 200."

UFC 200 e programat pe 9 iulie in Las Vegas, si mai are pe fight-card, printre alte confruntari, luptele dintre Meisah Tate si Amanda Nunes (pentru titlul de la categoria cocos), Jose Aldo si Frankie Edgar, Cain Velasquez vs Travis Browne.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA