Natiunea MMA

Conor McGregor spune ca l-ar omora pe Floyd Mayweather in mai putin de 30 de secunde
17/04/2015Conor McGregor stie foarte bine cum sa tina prima pagina a stirilor sportive. Noua vedeta a UFC spune ca ar termina rapid cu legendarul Floyd Mayweather daca ar lupta cu el.

Desi disputa dintre care ar fi mai bun, un boxer sau un luptator de MMA inca nu are un raspuns, McGregor crede ca e imposibil ca cineva cu o tehnica buna doar la brate sa ii faca fata unui sportiv complet cum e el.

"Nu consider un om care e expert in domeniu ca un specialist" a declarat el recent pentru Esquire.com. "Ma uit la el ca un novice in zece alte domenii. Daca stii sa lupti cu bratele, ce se intampla daca te apuc de picioare? Daca ma puneti fata in fata cu Floyd Mayweather - cel mai bun boxer din lume - daca as lupta cu Floyd, l-as omora in mai putin de treizeci de secunde. Mi-ar lua mai putin de treizeci de secunde sa ma infasor in jurul lui ca un boa constrictor si sa il strangulez."

Asa cum a demonstrat destul de evident fostul campion al greilor UFC, Randy Couture in lupta cu un alt boxer de top, James Toney la UFC 118, tot ce e nevoie sa faca un sportiv de MMA e sa duca lupta la sol.

Cu toate astea, ce e interesant la declaratia lui Conor e ca specialitatea lui este chiar lupta in picioare, el avand doar o reusita prin submisie in toate cele nouasprezece victorii din cariera. In plus, ambele infrangeri pe care le are in palmares au fost tot in urma unor submisii.

Un capitol la care Mayweather il bate de departe pe Conor este cel financiar. Boxerul urmeaza sa castige undeva in jurul a 180 milioane de dolari pentru lupta secolului cu Manny Pacquiao din 5 mai, in timp ce McGregor urmeaza sa primeasca o foarte mica parte din aceasta suma cand il va provoca pe actualul campion al diviziei pana din UFC, Jose Aldo la UFC 189.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA