Natiunea MMA

Cristiane Justino a demolat-o pe Lina Lansberg
26/09/2016
  Cris Cyborg a invins-o fara drept de apel pe Lina Lansberg in evenimentul principal al Galei Ultimate Fighting Championship de la Brasilia. Brazilianca de 31 de ani a profitat la maximum de avantajul arenei proprii si al suporterilor din tara sa natala si s-a impus la pumni in fata debutantei suedeze in UFC.
  Practic, meciul nu a avut istoric. Justino a inceput cu o serie de pumni si lovituri de la distanta, dar, treptat, si-a folosit din plin si genunchii, punand capat confruntarii spre finele rundei a doua.
  Cristiane Justino a obtinut astfel al doilea succes consecutiv in UFC, dupa ce si-a apropiat victoria si-n partida cu Leslie Smith.

  In alte intalniri de pe cardul principal al galei de la Brasilia, la categoria pana, favoritii gazdelor, Renan Barao si Godofredo Pepey i-au invins pe americanii Phillipe Nover si Mike De la Torre.
  La categoria grea, Roy Nelson (Statele Unite ale Americii) l-a intrecut la pumni, inainte de limita, pe brazilianul Antonio Silva.
  La categoria usoara, arbitrii au intrerupt meciul dintre Francisco Trinaldo (Brazilia) si americanul Paul Felder, dandu-l invingator pe primul.
  La categoria mijlocie, Eric Spicely (SUA) a triumfat impotriva unui alt reprezentant al gazdelor, Thiago Santos.

  Gala UFC 95 de la Ginasio Nilson Nelson a fost a doua organizata in capitala Braziliei, dupa cea dintre Bigfoot si Arlovski, si a fost urmarita de peste 8400 de spectatori.
  Urmatorul eveniment UFC va avea loc pe 1 octombrie, la Portland, iar capul de afis il va constitui confruntarea dintre John Lineker si John Dodson.

 Vlad Amariei- www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA