Natiunea MMA

Cusca RXF merge luni in inima Transilvaniei, la Cluj
10/06/2015Ajunsa la gala cu numarul 18, promotia romaneasca RXF, proaspat rebranduita Real Xtreme Fighting, va aduce un fight card plin de lupte foarte interesanta in deplasarea de la Cluj.

Luni seara, incepand cu ora 20 si in direct pe canalul de televiziune Sport.ro, noua Sala Polivalenta din localitatea, in care pot incapea 9500 de spectatori, va fi gazda unuia dintre cele mai explozive fight-carduri din istoria organizatiei, aliniindu-i la start printre altele pe veteranul PRIDE Sandu Lungu, veteranul UFC Jeff Monson dar si pe Marius Tita, unul dintre cele mai cunoscute nume din artele martiale romanesti. Alaturi de ei vor putea fi vazuti la lucru sportivi din alte cinci tari straine, alaturi de Romania si Statele Unite fiind reprezentate Republica Moldova, Ungaria, Polonia, Israel sau Turcia.

Orasul de pe Somes va avea parte nu doar de prima gala a promotiei RXF, dar si de o alta premiera, prima centura profesionista de MMA pentru femei. Cristina Stanciu va incerca sa repete prestatia de exceptie din fata lui Alice Ardelean, din ultima gala RXF, iar de data aceasta Diana Belbita va fi adversara in lupta cu centura de Campioana pe masa.

Tot la Cluj vor urca in cusca si favoritii locali Ciprian Maris si Dorin Stan, ambii sportivi cu o bogata experienta in artele martiale si pe care publicul clujean ii va sustine cu siguranta.

In acest moment, fight-cardul serii de 15 iunie este urmatorulUpdate: Jeff Monson a declarat Forfait lupta de la Cluj, deoarece nu a primit avizul medicilor pentru a putea concura intr-o gala profesionista de MMA dupa o infrangere suferita prin KO in ultima sa paritcipare la un eveniment din Rusia. Locul sau va fi luat de polonezul Andrzej Kulik.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA