Natiunea MMA

Dana White: "George Sotiropoulos e la rand pentru o sansa la titlu"
20/02/2011

Luptatorul australian de categorie usoare a UFC, George Sotiroupulos (14-2) ar putea sa castige dreptul de a il provoca pe campionul acestei divizii de greutate daca poate trece de experiementatul sau oponent, germanul Dennis Siver (17-7) in gala cu numarul 127 pusa in scene de promotia americana.

Presedintele UFC, Dana White, a dezvaluit recent acest lucru la conferinta de presa de promovare a evenimentului ce va avea loc pe 27 februarie.

"Daca poate invinge, George Sotiroupulos e la rand pentru o sansa la titlu" a spus White. "Nu e nici o indoiala cu privire la acest lucru."

Desigur, randul pentru o sansa la titlu nu e deloc scurt in acest moment la categoria usoara. Campionul en-titre Frankie Edgar si principalul contender Gray Maynard urmeaza sa se intalneasca in luna mai pentru a treia oara, iar fostul campion al WEC Anthony Pettis e de asteptat sa il invinga pe Clay Guida la The Ultimate Fighter 13 Finale in iunie si sa fie urmatorul care lupta cu castigatorul dintre Edgar si Maynard.

UFC 127 are loc pe 27 februarie la Acer Arena in Sydney, Australia.

Sursa - www.MMAjunkie.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA