Natiunea MMA

Dana White: "Nu, nu i-am cerut scuze lui Georges St-Pierre"
03/12/2013Dana White vrea sa puna capat zvonurile ca si-ar fi cerut scuze in fata lui GSP dupa comentariile mai putin magulitoare de la conferinta de presa ce a urmat UFC 167.

Prietenul lui GSP, si totodata colegul sau de echipa, Kristof Midtoux a declarat pentru un ziar din Montreal ca White a revazut lupta, dupa care l-a sunat pe Georges si si-a cerut scuze.

"Am auzit asta" a spus Dana "dar nu e adevarat, nu i-am cerut scuze lui St-Pierre. Nu m-am uitat din nou la lupta. Baiatul asta, Midtoux, e aparut de nicaieri si dintr-o data e peste tot."

"Realistic vorbind, nu il fortez pe GSP sa faca nimic, dar el trebuie sa isi apere titlul. A stat pe margine vreme de un an de zile din cauza unei accidentari. Asa ca daca oamenii au o problema cu asta, nu ma intereseaza absolut deloc. Nu ma intereseaza opinia altora in aceasta problema."

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA