Natiunea MMA

Dana White: "Nu imi e frica sa promovez meciuri de box"
10/05/2011

Dana White spune ca nu ii e frica sa promoveze boxul si nu vede acest sport ca un rival pentru UFC sau pentru MMA in general. Acest lucru e in contrast cu opiniile marii majoritati a promoterilor din boxul profesionist, care au o atitudine tot mai negativa fata de UFC, datorita efectului pe care acesta il are asupra fanilor si veniturilor lor.

"Cred ca boxul si UFC pot sa coexiste. Sunt un mare fan al luptelor. Unde e un meci bun de box, eu vreau sa il vad. Nu ne uitam la el ca la un competitor. Oamenii care sunt fani ai luptelor, sunt fani ai luptelor, indiferent daca e vorba de MMA sau de box" a declarat White intr-un interviu dupa lupta Pacquiao vs Mosley din acest weekend.

"Ultima data cand am mers sa ma uit la un meci al lui Manny, am scris si pe Twitter ca fac lucrul asta. Am tenisi cu Pacquiao. Am purtat jachete cu Pacquiao. Nu are sa imi fie teama niciodata sa promovez boxul. Imi place foarte mult sa il vad pe Pacquiao luptand" a adaugat el.

"Boxul e un sport foarte frumos. Cand luptatorii care trebui sunt in ring, vei vrea sa te uiti. Cand boxul are luptatori interesanti, ii va merge bine."

Interesant este faptul ca numarul de spectatori prezenti in sala pentru lupta Pacquiao vs Mosley a fost cu 1500 de oameni peste recordul UFC din aceeasi locatie. Dar boxul are astfel de ocazii o data sau de doua ori pe an, pe cand promotia americana pune in scena astfel de spectacole de doua ori pe luna.

Boxul mai are o singura super-lupta asteptata de toata lumea, Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather Jr, iar daca aceasta nu poate fi organizata, va mai trece ceva timp pana cand se va mai putea urmari o astfel de gala care sa atraga atentia intregii lumi.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA