Natiunea MMA

Dana White: Mark Hunt are una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria MMA-ului
13/05/2013Dupa ce a refuzat intrarea samoanului in cadrul UFC-ului, presedintele Dana White ne impartaseste gandurile sale legate de succesul actual al lui Mark Hunt.

Daca va mai amintiti, in urma cu 3 ani, cand au aparut zvonurile legate de debutul lui Mark Hunt in UFC, White era socat si aproape amuzat. Inainte de UFC 119, Hunt a avut 5 infrangeri consecutive si nu a mai luptat cu 1 an inainte de confruntarea pierduta in fata lui Gegard Mousasi. Pentru a-si apara miscarea facuta, presedintele UFC Dana White a declarat ca Hunt avea lupte restante din fuziunea Pride/UFC. Debutul lui Hunt a fost previzibil, fiind infrant prin submisie in prima runda de catre Sean McCorkle.

Cu toate acestea, in cea de-a doua lupta din cadrul UFC-ului, Hunt si-a revenit din insiruirea de infrangeri cu un KO in runda a doua asupra lui Chris Tuchscherer in cadrul UFC 127. De atunci, el a fost de neinfrant in ultimele 3 lupte, avand grade diferite de dificultate. Cel mai recent a avut o victorie asupra lui Stefan Struve, de la categoria grea, infrangandu-l in cea de-a 3-a runda.

Recent DanaWhite si-a spus parerea legata de renasterea Samoanului.

“Niciodata nu si-a gasit locul aici, si nici nu s-a simtit apreciat.”, a spus White. “A avut un record in infrangeri in cadrul PRIDE, si nu am vrut sa vina in UFC, deci i-am propus sa il platim, si sa isi vada de treaba lui. Dar el a vrut sa fie platit sa lupte. In primul rand, un record in infrangeri, varsta lui, tipul nu a mai luptat de foarte mult timp. Toate acestea au fost motive pentru care pur si simplu nu avea rost sa il aduc in UFC”.

Cu toate ca nu ne-am inselat (in legatura cu lipsa dorintei de a-l aduce in UFC), am ajuns sa ne nu avem dreptate. Ne-a demonstrat ca ne-am inselat in legatura cu el. “Din momentul in care am vrut sa il platim, practic pentru a scapa de el, s-a simtit foarte ofensat, si niciodata nu si-a gasit locul. Inteleg asta. Mi-am cerut scuze pentru ca l-am facut sa se simta asa, dar acum s-a rezolvat si amandoi suntem foarte fericiti ca totul e in regula”.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA