Natiunea MMA

Dana White nu e convins ca Randy Couture isi va incheia cariera profesionista de MMA
28/04/2011

Dana White nu crede in declaratiile de retragere ale lui Randy Couture.

Dana White a declarat ieri la conferinta de presa de dinaintea galei UFC 129 ca el se asteapta va Randy sa caute o alta lupta dupa confruntarea cu Lyoto Machida care e programata in aceasta saptamana.

"Am sa o spun din nou - stiu ca era nemultumit, era suparat pe mine mai devreme. Randy Couture...e unul dintre cei mai buni 10 luptatori din lume. Si nu cred ca e unul dintre oamenii care sa poata spune 'Da, ma retrag. Am terminat.' E greu sa faca asta" a spus White.

"A-ti vazut ce s-a intamplat cu Chuck Liddell? Nu stiti prin ce am trecut ca sa il conving sa se retraga. Si nu cred ca cineva ar fi considerat ca mai poate lupta. Cine stie cum are sa fie cu Couture. Nu spun ca nu e vremea ca el sa se retraga, dar cine stie?"

"E asa de competitiv incat de fiecare data cand vede un adversar pe masura se gandeste 'Cred ca pot sa il bat pe asta' si cred ca va incerca sa iasa in fata si sa faca lucrul asta din nou."

Interviurile lui Couture de dinainte de lupta au aratat un luptator care vorbeste despre "probabil" ultima sa lupta. Randy a mai spus ca celelalte proiecte de dinafara MMA-ului, printre care o cariera tot mai bogata in lumea filmului, incep sa ii atraga tot mai mult interesul.

Cu toate astea, nu ar fi prima data cand el se retrage, si White nu e singurul care nu pune baza 100% pe vorbele lui. Daca Randy nu isi anuntat retragerea chiar in Octogon, imediat dupa lupta, exista intotdeauna posibilitatea ca el sa revina la un moment dat.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA