Natiunea MMA

Dana White spune ca BJ Penn va lupta din nou
24/04/2012

Va lupta B.J. Penn din nou sau nu?

Aceasta pare a fi o întrebare care nu are niciun răspuns clar. Cu toate acestea președintele UFC Dana White a avut recent o șansă de a vorbi cu luptătorul din Hawaii la gala UFC care a avut loc recent în Suedia. Potrivit lui, cariera lui Penn ca luptător activ se pare ca nu s-a terminat încă.

"Am auzit niște tâmpenii cum că vrea să se retragă și chestii de genul  ăsta", a spus White. "Când am vorbit cu el a zis: 'Nu, am de gând să lupt din nou.' "

Luptătorul de 33 de ani nu a mai luptat din octombrie anul trecut, când a pierdut la decizie în fața lui Nick Diaz la UFC 137. El a câștigat doar o singură dată în ultimele sale cinci lupte, și după înfrângerea cu Diaz, el a spus că va fi probabil ultima oară când îl vedem în octogon, declarând: "Am terminat."

La scurt timp după, a spus ca își va lua ceva timp liber pentru a lua în considerare ce opțiuni are și, mai recent a spus că nu are de gând să lupte, dar a recunoscut că nu a luat o decizie finală. Potrivit lui White, este probabil să lupte cel putin încă o data.

Penn, un fost campion UFC la Categoria Ușoară și Semimijlocie, are un palmares general de 16-8-2 într-o carieră lungă de 11 ani care a început la UFC 31 în mai 2001.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA