Natiunea MMA

Daniel Ghita paraseste Seconds Out Gym
03/10/2014Unul dintre lucrurile pe care toata lumea le asteapta de la Daniel Ghita este ca el sa isi gasesca o echipa buna care sa il pregateasca pentru luptele din galele GLORY.

Cand a intrat in K-1 a fost forta bruta, fiind candidatul ideal pentru modelare. Aici a intervenit Anil Dubar, facandu-l pe acesta sa lupte cu stil. Daniel a aratat ca poate face combinatii solide, se apara bine si stia sa astept momentul optim pentru atac.

Asa era Daniel Ghita cand avea un antrenor care era dispus sa investeasca in el. Apoi dintr-o data lucrurile s-au inrautatit cu Dubar, iar Ghita a inceput o noua cautare pentru un nou antrenor. Momentul a fost oportun, deoarece era cazul de anumite schimbari in viata lui.

Noul antrenor sub mana caruia si-a continuat cariera a fost Eric Warmedam de la Seconds Out Gym. Se pare insa ca relatia dintre ei nu a evoluat in directia pe care o dorea sportivul roman. Cu putin timp in urma Ghita a anuntat prin intermediul contului sau de Facebook ca nu se va mai antrena acolo. E interesant sa vedem unde va ajunge pana la urma.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA