Natiunea MMA

Daniel Straus va fi inlocuit de Shabulat Shamhalaev in lupta cu Pat Curran pentru titlul Bellator
28/02/2013

Daniel Straus de la categoria pana si-a castigat dreptul pentru centura Bellator infrangand un trio de oponenti in cadrul unui turneu al companiei. Sansa la titlu i-a fost zdruncinata de accidentarea campionului Pat Curran din timpul antrenamentelor, fiind necesara amanarea luptei .

Din nefericire, cu toate ca Pat s-a insanatosit, Straus are acum mana rupta in urma pregatirilor pentru lupta din 4 Aprilie.

In ultimele 5 lupte, Straus (21 - 4) a fost infrant, incluzand submisia lui Alvin Robinson din octombrie anul trecut. Nu se stie cand se va intoarce in actiune, dar e foarte posibil sa fie nevoie sa ramana cateva luni pe banca de rezerva.

Pe masura ce situatia se inrautatea, se pare ca invingatorul turneului de la categoria pana Shahbulat Shamhalev ii va lua locul lui Straus. Rusul de 12 1 1 a avut ultima victorie saptamana trecuta asupra lui Rad Martinez.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA