Natiunea MMA

Danyo Ilunga semneaza cu GLORY si urca in ring pe 6 noiembrie la Milano
30/09/2015Clasat la un moment dat pe locul 1 in randul semi-greilor din kickboxul profesionist mondial, Danyo Ilunga a semnat o noua intelegere cu GLORY si va lupta pentru acestia in gala cu numarul 25 din istoria organizatiei.

Adversarul sau va fi talentatul luptator rus Artem Vakhitov (13-5), intr-o confruntare de trei runde din lista super-fighturilor galei din Milano.

Ultima aparitie a lui Ilunga in galele GLORY a avut loc in semi-finalele Turneului Categoriei Semi-Grele din gala GLORY 18 Oklahoma, in luna noiembrie a anului trecut, cand a fost invins la decizie de Saulo Cavalari.

Cavalari a castigat atunci turneul, dar neintelegeri contractuale nu i-au permis sa lupte cu detinatorul titlului, Gokhan Saki. In schimb, a urcat in ring cu viitorul adversar al lui Ilunga, pe care l-a invins la puncte dupa o lupta foarte disputata. Weekendul trecut, el l-a invins pe Zack Mwekassa si si-a adjudecat astfel titlul vacant al diviziei.

"Cei doi sunt potentiali pretendenti la titlu. Acum lucram la o noua intelegere cu Saki, si daca ajungem la un numitor comun, el va fi primul care va primi dreptul de a lupta cu Cavalari pentru centura. Dar invingatorul dintre Ilunga si Vakhitov se va gasi si el cu siguranta in ecuatia pentru titlu" a declarat Cor Hemmers, match-makerul GLORY.

GLORY 25 Milano are loc in 6 noiembrie la Palalper Arena din Monza. Main Eventul serii va fi confruntarea dintre fostul numar 1 mondial, Giorgio Petrosyan si noul star al kickboxului canadian, Josh Jauncey.

Sursa


magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA