Natiunea MMA

Debutul lui Roger Gracie in cusca rotunda a ONE FC stabilit pentru luna decembrie
07/11/2014
Roger Gracie va pasi in cusca ONE FC in luna decembrie anul acesta impotriva lui James McSweeney, intr-o confruntare de pe fight-cardul principal al galei ONE FC 23 - Warrior’s Way.

Planificata pe data de 05 decembrie in arena Mall of Asia din Manila, gala fi gazda luptei pentru titlu intre Bibiano Fernandes detinatorul centurii de la categoria cocos, impotriva lui Dae Hwan Kim, in cadrul evenimentului principal.

Pe langa cei deja anuntati: Gracie vs McSweeney, perechile Kevin Belingon-Koetsu Okazaki, Honorio Banario-Herbert Burns și Jake Butler-Sylvain Potard au fost confirmate recent de catre oficialii organizatiei.

“ONE Fighting Championship a programat sa incheie anul intr-o maniera exceptionala, mai exact facand din Warrior’s Way cel mai important eveniment MMA al anului 2014. Am adaugat cateva lupte cu adevarat senzationale, la cele care erau deja anuntate”, a declarat CEO-ul Victor Cui. " Fanii se pot aștepta cu siguranta la o noapte de neuitat, la o noapte de clasă mondială, la un mixt de  acțiune, arte marțiale si adrenalina."

Gracie (6-2) deține un palmares incredibil de 65-7-1 in BJJ si grappling.  El a cistigat si primele patru meciuri de MMA inainte de a pierde in fata lui Muhammed “King Mo” Lawal in 2011.

Gracie a revenit cu victorii impotriva lui Keith Jardine și Anthony Smith înainte de a pierde din nou in fata lui Tim Kennedy in singura lupta avuta anul trecut sub bannerul UFC.

McSweeney (14-11), este, de asemenea, un veteran in cadrul UFC, după ce a apărut in” The Ultimate Fighter”. El a castigat opt lupte din cele 10 in palmaresul sau.

In acest moment, fight-cardul serii este urmatorul:
ONE FC 23: Warrior’s Way

Bibiano Fernandes (c) vs. Dae Hwan Kim (lupta pentru titlul categoriei cocos)
Brandon Vera vs. Igor Subora
Roger Gracie vs. James McSweeney
Kevin Belingon vs. Koetsu Okazaki
Honorio Banario vs. Herbert Burns
Jake Butler vs. Sylvain Potard

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA