Natiunea MMA

Demian Maia spera la titlu dupa ce l-a naucit pe Carlos Condit
29/08/2016  Toata lumea astepta o lupta stransa intre cei doi, dar nu a fost deloc asa.
  Al treilea clasat in categoria semimijlocie din cadrul Ultimate Fighting Championship, Maia l-a invins prin supunere pe adversarul sau in evenimentul gazduit sambata noaptea de orasul canadian Vancouver.
  Desi organizatorii disputei, televizate pe Fox 21, au propus o lupta in 5 runde, Maia nu a avut mila de oponentul sau pe care l-a “dovedit” in mai putin de doua minute scurse din repriza inaugurala. Unul dintre cei mai talentati practicanti de jiu jitsu de pe mapamond, veteranul de 38 de ani s-a folosit de tehnicile respective pentru a-si apropia al 24-lea succes din cariera in MMA.

  Maia isi doreste acum un duel impotriva campionului UFC Tyron Woodley, americanul care se lauda numai cu victorii in ultimele trei meciuri sustinute. Cu toate astea, zvonurile dau posibila mai degraba o confruntare cu Thompson, despre care brazilianul are numai cuvinte de lauda.
  "Il respect foarte mult pe Thompson. E un tip grozav. Eu sunt mult mai in varsta decat el, “Wonderboy” are tineretea de partea sa. Daca se va decide un meci impotriva lui, sper sa il bat si sa am ocazia sa ma lupt pentru titlu”, a declarat Demian Maia, care si-a trecut la a activ a sasea victorie consecutiva.

  Practic, Maia a intrat in istoria UFC dupa ce a obtinut al 18-lea triumf in campionat, performanta pe care au atins-o alti doi luptatori renumiti, Donald Cerrone și Matt Hughes.

  Victor Corobea-www.natiuneaMMA.ro

  Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA