Natiunea MMA

Desi e presedintele nou infiintatei WSOF, Ray Sefo nu are de gand sa se retraga din lupta
19/10/2012

De parca nu ar fi avut destul de lucru pana acum, Ray Sefo s-a mai inhamat la o caruta foarte mare. El a devenit recent presedintele nou anuntatei promotii World Series of Fighting si va continua sa activeze astefel in lumea pe care o iubeste atat de mult, a artelor martiale mixte. Cu toate astea, se pare ca neo-zeelandezul nu are de gand sa renunte la activitatea competitionala.

"Sunt inca foarte activ. Vreau sa mai concurez inca de cateva ori, sa ajung la 100 de lupte profesioniste, si sa ma retrag abia dupa aceea" a declarat el intr-un interviu recent.

"Nu stiu cand va veni ziua finala a carierei mele, dar asta e ce am acum de gand sa fac."

Sefo admite insa ca nu e usor sa isi imparta timpul intre cariera sa de luptator, cea de antrenor si noua slujba de presedintele al unei promotii. Cu toate astea, fostul campion de kickbox nu ar renunta pentru nimic in lume la viata aceasta.

"Imi place teribil de mult sa fiu implicat aici...artele martiale au fost viata mea inca de cand aveam cinci ani. Sa fiu antrenor e o noua provocare ce imi face placere. la un moment dat am sa fiu prea ocupat cu World Series of Fighting, dar pentru moment pot sa le fac pe toate trei."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA