Natiunea MMA

Doi campioni europeni revin la Cupa ARMURA
29/09/2016
  Cristian Brejan si Dario Drotar, legitimati la Clubul Sportiv Firekick-Boxing Gherla, vor participa la editia a III-a a Cupei ARMURA la kickbox de la Tirgu-Mures.
   Sportivii, pregatiti de Paul Florean, au cucerit titlul continental la categoriile -70 kg juniori, respectiv, -65 kg seniori in cadrul Campionatului European WKA-WTKA, gazduit in luna mai de Sala Polivalenta din Bucuresti.
  Cei doi au facut pasul spre marea performanta dupa ce, in urma cu doi ani, au debutat chiar la prima editie a Cupei ARMURA, unde au reusit sa obtina locul I, respectiv, cel secund.  
  Reputatul antrenor Paul Florean, fost vicecampion mondial si campion national, a declarat, pentru www.natiuneaMMA.ro, ca, dupa un an de absenta de la aceasta competitie, spera ca elevii sai sa isi adjudece macar o categorie.
  “Din punctul meu de vedere, Cupa ARMURA este un fel de campionat national. Meciurile sunt foarte disputate, adversarii sunt puternici iar noi, tehnicienii, avem posibilitatea sa vedem unde ne aflam”, a precizat Florean.
  El a mentionat ca 5 luptatori vor reprezenta Firekick-Boxing Gherla la Cupa ARMURA atat la copii si juniori mici, cat si la juniori mari si seniori.
  Cupa ARMURA la kickbox este organizata de brandul romanesc de arte martiale ARMURA, in parteneriat cu Gombos Martial Arts.
  Intrecerile vor avea loc in zilele de 15 si 16 octombrie, la Sala Sporturilor din Tirgu-Mures, intrarea fiind libera.
  Informatii suplimentare gasiti la numarul de telefon 0731-014.128 sau la adresa de e-mail bogdan@sportlife.ro.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA