Natiunea MMA

Doi romani pe fight-cardul galei GLORY 17 Los Angeles
05/05/2014Daniel Ghita (50-10, 39 KO) si Rico Verhoeven (43-9, 10 KO) se vor lupta pentru titlul categoriei grele Glory in cadrul fight-cardului galei din 21 Iunie.Oficialii promotiei au dezvaluit confruntarea in cadrul Glory 16 “Denver” de pe Spike TV. Lupta va avea loc in cadrul evenimentului Glory “Last Man Standing”, ce va avea loc la Los Angeles in The Forum.

“Este o lupta importanta. Poate cea mai importanta a acestui an”, a spus Cor Hemmers celor de la Sherdog.com

“Ghita si Verhoeven sunt practic la acelasi nivel in aceasta divizie. Ambii ar merita sa fie campioni. Confruntarea avuta anul trecut in Glory 11 a fost considerata “Fight of the Year”. Decizia a fost in favoarea lui Verrhoeven. Ghita nu a fost de acord cu arbitrii, nu a fost multumit de rezultat. Acum vor avea sansa sa isi faca dreptate”, a continuat Hemmers. “Acum este primul eveniment Glory la categoria grea, si e foarte posibil sa fie nominalizat din nou la “Fight of the Year”.

Victoria lui Verhoeven asupra lui Ghita i-a asigurat un loc in turneul Glory 11. In semifinale acesta l-a infrant pe Gokhan Saki prin decizie unanima.  Ultima confruntare a avut-o in cadrul Glory 13, cand a castigat confruntarea cu veteranul Peter Aerts.

Ghita a concurat in acelasi card, infrangadu-l pe Errol Zimmerman in doar 30 de secunde. A fost cea mai rapida infrangere din intreaga sa cariera.

Evenimentul pay-per-view Glory “Last Man Standing” gazduieste de asemenea turneul celor 8 luptatori de la categoria semimijlocie, in care de mare interes pentru noi este participarea lui Bogdan Stoica, alaturi de probabil cea mai selecta companie din lume in acest moment. Artem Levin si Joe Schilling se numara printre participant. Castigatorul va obtine titlul mondial la categoria mijlocie.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA