Natiunea MMA

Doua lupte noi adaugate la fight-cardul galei UFC 142 din Brazilia
25/11/2011

Ieri dupa-masa, cea mai importanta organizatie de MMA a lumii a anuntat adaugarea a doua noi lupte pe fight-cardul galei UFC 142, ambele la categoria pana.

Michihiro Omigawa il va intalni pe Yuri Alcantara, iar Felipe Arantes va da piept cu Antonio Carvalho, in gala de revenire a gigantului american din Brazilia dupa super-showul din luna august.

Alcantara a fost vazut in actiune ultima data in victoria la decizie unanima in fata lui Arantes la UFC 134. El va intra in lupa cu e serie de doisprezece victorii consecutive, in fata lui Omigawa, care reusise anterior prima sa victorie sub bannerul UFC in cadrul galei cu numarul 138 a organizatiei americane.

Arantes incearca sa repete si el performanta lui Omigawa, si sa ruineze debutul lui Carvalho in galele promovate de UFC.

Promotia americana nu a decis inca unde va organiza gala 142, dar se pare ca Rio de Janeiro si HSBC Arena sunt din nou, la fel ca in luna august, din nou pe primul loc in topul prioritatilor.

Main Eventul serii va fi confruntarea pentru titlul categoriei pana intre campion, favoritul local Jose Aldo, si Chad Mendes.

Fight-cardul serii arata, in acest moment, astfel:

Ednaldo Oliveira vs. TBD
Yuri Alcantara vs. Michihiro Omigawa
Felipe Arantes vs. Antonio Carvalho
Stanislav Nedkov vs. Fabio Maldonado
Mike Massenzio vs. Rousimar Palhares
Siyar Bahadurzada vs. Erick Silva
Paulo Thiago vs. Mike Pyle
Sam Stout vs. Thiago Tavares
Terry Etim vs. Edson Barboza
Vitor Belfort vs. Anthony Johnson
Chad Mendes vs. Jose Aldo (UFC Featherweight Champion)

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA