Natiunea MMA

Dupa condamnarea pentru spalare de bani, UFC il suspenda pe Chael Sonnen
05/01/2011

Problemele lui Chael Sonnen continua sa se inmulteasca.

Luptatorul de categoriei mijlocie a pledat luni "vinovat" la acuzatiile de spalare de bani, iar marti a fost suspendat de catre promotia americana UFC.

"Chael Sonnen a trecut prin multe in ultima vreme, si consideram ca este importanta pentru el sa se concentreze in directia reorganizarii vietii sale personale inainte de a reveni in UFC" a declarat Dana White.

Durata suspendarii lui Chael nu a fost inca data publictiatii.

Chiar daca sentinta in cazul sau nu va fi data de tribunalul federal american decat in luna martie, si desi este probabil ca el sa primeasca o decizie cu suspendare, totusi reputatia sa, deja murdarita de scandalul terapiei de inlocuire a hormonilor, a primit o lovitura care ii poate fi fatala in privinta carierei sale in cea mai importanta organizatie de MMA din lume.

 www.MMAjunkie.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA