Natiunea MMA

Egalitate intre Diaz si Mc Gregor, urmeaza meciul decisiv
24/08/2016 Vacanta in Mexic si cele 10 zile de pregatire nu i-au fost de ajuns lui Nate Diaz pentru a se impune in fata lui Conor Mc Gregor. In meciul sustinut la Arena T-Mobile din Las Vegas, doi arbitri i-au dat victoria irlandezului, in timp ce al treilea a declarat egalitate. McGregor si-a luat revansa, acumuland astfel al 16-lea succes in ultimele 17 meciuri, singura infrangere suferind-o in primavara chiar in fata lui Diaz.

 Practic, a fost un compromis intre cei doi care au luptat la categorii diferite fata de cele la care sunt obisnuiti. Irlandezul a acceptat sa se bata la 77 de kg, desi categoria lui e 66 de kg, iar Diaz participa la 70 de kg.

 Din nefericire pentru el, la Diaz s-a vazut perioada scurta de antrenament pentru o confruntare de asemenea anvergura. Cu toate acestea, la sfarsitul acestei inclestari pe muchie de cutit, Nate era convins ca s-a impus, tinand cont si ca meciul anterior l-a incheiat inainte de limita.
 "Am crezut ca am castigat partida. El a evitat lupta, dar arbitrii n-au vazut asta. In plus, am concurat accidentat, inca resimt lovitura de la genunchi care nu m-a lasat sa ma antrenez la jiu-jitsu in ultima luna. Mai mult, l-am facut pe sparring-partnerul la un meci de box iar adversarul meu m-a lovit puternic in coaste. Chiar daca toate astea s-au adunat, eu sunt, totusi, multumit. Si financiar e ok, am primit 2 milioane de dolari in urma infrangerii”, a afirmat Nate Diaz.

 La fel ca Mc Gregor, si Diaz asteapta un al treilea meci, un final apoteotic al acestei adevarate trilogii din cusca.
 “Vreau un al treilea meci. Eu i-am oferit sansa celui de-al doilea, e randul lui sa accepte o confruntare decisiva”, a spus Diaz.

 Acum UFC are la ce sa se gandeasca mai ales ca meciul de sambata trecuta a depasit borna de 1,5 milioane de vizualizari in regim pay-per-view.

Victor Corobea-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA