Natiunea MMA

Fabricio Werdum s-a razgandit in privinta revansei cu Cain Velasquez
02/07/2015In zilele de dupa victoria categorica pe care a reusit sa o obtina in fata fostului detinator al centurii categoriei grele, Fabricio Werdum parea foarte interesant sa ii acorde o revansa lui Cain Velasquez.

"Vai Cavalo" a reusit una dintre cele mai bune prestatii ale carierei sale, reusind pana la urma sa il invinga prin abandon in urma unei sugrumari ghilotina pe Velasquez.

Desi Werdum nu elimina in totalitate posibilitatea unei revanse, acum intentiile sale se indreapta intr-o cu totul alta directie. Actualul campion al greilor UFC vrea cateva revanse ale lui, in fata unor sportivi care au reusit sa il invinga in trecut. El doreste sa razbune infrangerile din fata lui Andrei Arlovski si Junior dos Santos, si ar prefera sa inceapar cu primul dintre cei doi care l-a invins la UFC 70 in 2007.

"Vreau sa lupt cu Arlovski pentru ca a fost o lupta foarte disputata atunci, o decizie neunanima, pe care eu consider ca am castigato. O prima lupta cu Andrei ar fi o idee buna. Dupa care dos Santos. Il vreau primul pe Arlovski pentru ca e un fost campion si multa lume ar vrea sa vada o noua lupta cu el" a declarat primul om care l-a invins cu adevarat pe legendarul Fedor Emelianenko.

Ramane de vazut daca UFC ii va face pe plac campionului sau va prefera sa ii aleaga un alt adversar pentru prima sa lupta in care sa isi apere centura.

Sursa

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA