Natiunea MMA

Fabricio Werdum semneaza pentru inca opt lupte sub bannerul UFC
17/12/2015Fabricio Werdum a semnat un contract care ar putea sa ii ofere sansa de a isi incheia cariera de luptator profesionist, cativa ani de acum incolo, tot sub bannerul celei mai mari organizatii de MMA din lume.

UFC Tonight a facut publica stirea ca actualul detinator al centurii categoriei grele a semnat un nou contract pentru inca opt aparitii in Octogon. Desi nu s-a specificat exact suma pe care el o va primi, se stie ca va fi un numar din sapte cifre, probabil undeva in zona a minim 5 milioane de dolari.

La 38 de ani, luptatorul brazilian urmeaza sa isi apere centura in fata lui Cain Velasquez la UFC 196 in Las Vegas. Fabricio a cucerit titlul cu o sugrumare ghilotina reusita impotriva aceluiasi Velasquez la UFC 188 din Mexico City in luna iunie a acestui an.

Werdum are un palmares de 8-2 pe parcursul celor doua "tururi" pe care le-a avut in UFC. El are la activ o serie de sase victorii consecutive de la revenirea in Octogon din 2012, iar printre adversarii pe care i-a depasit numarandu-se Roy Nelson, Rodrigo Nogueira, Travis Browne sau Mark Hunt.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA