Natiunea MMA

Fedor Emelianenko, Kazushi Sakuraba si Shiniya Aoki,pe fight-cardul galei Rizin Fighting din Japonia
09/10/2015Planurile fostului boss al PRIDE Fighting Championship, Nobuyuki Sakakibara, de a reinvia traditia galelor importnate de MMA in Japonia sunt chiar mai mari decat ne asteptam.

Ieri dupa-masa, intr-o conferinta de presa tinuta la Tokyo, el a anuntat detaliile unei gale gigantice de sfarsit de an, desfasurata pe durata a trei zile, sub bannerul Rizin Fighting World Grand Prix. Eveniementul va incepe in 29 decembrie si se va intinde pana in 31 decembrie, cu mai multe evenimente sub forma unui fan-expo.

Cu aceasta ocazia s-a confirmat prezenta in ring a "Ultimului Imparat" Fedor Emelianenko. Nu a fost facut public numele adversarului sau, dar in lumea specialistilor din domeniu se vehiculeaza deja informatia ca veteranul K-1, Singh Jaideep il va reprimi pe probabil cel mai iubit greu din istoria MMA in lumina reflectoarelor. Pe acelasi fight-card vor putea fi vazuti la lucrui si doua legende locale, Kazushi "The Gracie Hunter" Sakuraba si Shinya Aoki. Cei doi se vor intalni intr-o lupta la o categoriei intermediara.

Evenimentul va fi gazda unui turneu al categoriei grele, care va incepe in 29 si se va concluziona in data de 31 decembrie.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA