Natiunea MMA

Felipe Michelitti castiga gala SuperKombat New Heros din Brazilia; Miodrag Olar pierde la decizie
25/03/2013
In acest weekend, in Brazilia, SuperKombat a organizat un turneu piramidal de patru luptatori, al carui castigator a primit dreptul de a concura in galele internationale organizate de promotia romaneasca. Tot acolo, Miodrag Olar l-a intalnit pe veteranul Bellator Fighting Championship, Thiago Michel in timp ce favoritul local Sandro Pereira a concurat pentru titlul national de la categoria 85 kg impotriva lui Cesar Almeida.


In prima runda a piramidei de la categoria grea, Felipe Michelitti a castiga o decizie stransa in fata argentinianului Rogelio Ortiz, in timp ce brazilianul Edson Lima l-a invins pe Robson Rocha prin KO in a doua runa a confruntarii. Michelliti si Lima s-au intalnit in finala, in care primul s-a folosit de un joc foarte bun de picioare si lovituri grele in barbia adversarului, obtinand in cele din urma decizia arbitrilor judecatori.


Thiago Michel a fost in mod evident mai greu si mai mare decat romanul Miodrag Olar, impingandu-l pe acesta in jurul ringului si dominandu-l clar din punct de vedere fizic. Decizia de la final, in favoarea brazilianului, a fost doar o consecinta a realitatii din lupta.


Lista completa a rezultatelor galei este:


Semifinala #1: Fillipe Micheletti l-a invins pe Rogelio Ortiz prin KO (Liver Kick) in Runda 2

Semifinala #2: Edson Lima l-a invins pe Robson Rocha prin KO in Runda 2

Finala: Fillipe Micheletti l-a invins pe Edson Lima prin Decizie

Thiago Michel l-a invins pe Miodrag Olar prin Decizie

85 kg Brazilian Title Fight: Sandro Pereira l-a invins pe Cesar Almeida prin Decizie


Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA