Natiunea MMA

Fight-cardul galei United Glory din 16 octombrie in Amsterdam, anuntat oficial
22/09/2010

Fraser Coffeen - www.headkicklegend.com

Golden Glory a anuntat oficial fight-cardul primei etape a United Glory - Kickboxing and MMA Worldseries, ce va avea loc pe 16 octombrie in Amsterdam.

Kickboxing:
Gokhan Saki v. Brice Guidon
Errol Zimmerman v. Adnan Redzovic
Stefan Leko v. Wendell Roche
Mourad Bouzidi v. Anderson Silva

MMA:
Siyar Bahadurzada v. Nick Thompson
Roan Carneiro v. Luis Ramos
Tommy Depret v. David Bielkheden
Sergey Golyaev v. TBA

Pe langa aceste lupta, Nieky Holzken va lupta cu Sahin Yakut intr-un superfight de kickbox, iar Marloes Coenen urmeaza sa apara intr-un superfight de MMA cu un adversar ce nu a fost inca desemnat.

Aceasta prima etapa va fi urmata de semi-finalele si finalele ce vor avea loc in februarie 2011.

Desi aceste perechi de luptatori au fost "confirmate oficial", exista posibilitatea aparitiei unor schimbari. In lista participantilor anuntati initial se regaseau alte nume importante ca Paul Daley si Shinya Aoki, dar ei au disparut intre timp. Pe partea de kickbox, multi dintre cei implicati sunt luptatori Golden Glory, iar Ultime Glory este proprietatea lantului de sali de antrenament, dar cu toate astea, avand in vedere ca gala din Amsterdam are loc la doar doua saptamani dupa K-1 World Grand Prix Final 16 din Coreea de Sud, este posibil ca Gokan Saki sau Eroll Zimmerman sa fie nevoit sa renunte la lupta din Olanda.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA