Natiunea MMA

Finalele TopKing 4 in Hong Kong, cu Buakaw Banchamek pe fight-card
27/07/2015Binecunoscuta sala de evenimente Star Hall din Hong Kong va fi gazda unui nou eveniment important din galele puse in scena de promotia TopKing, care va include si mult anticipata finala a categoriei -70kg.

In cadrul acesteia, patru oameni se vor infrunta mai intai in semifinale si apoi in lupta pentru titlu, dintr-un grup initial de saisprezece luptatori. Buakaw Bachamek este marele favorit pentru centura de campion, el urmand sa il intalneasca in prima semi-finala pe Reece McAllister, in timp ce Marat Grigorian va da piept cu Khayal Dzhaniev in cea de-a doua.

In varsta de doar 23 de ani, Reece este unul dintre cei mai titrati tineri luptatori, el nemaifiind invins in nici una din aparitiile sale in ring din 2013 si pana azi. Confruntarea cu Buakaw este fara dubiu cea mai importanta din cariera tanarului englez, o prestatie buna in fata acestuia, chiar daca va fi invins, crescandu-i serios sansele de a accede in primul esalon valoric al categoriei -70kg de la nivel mondial.

Fight-cardul serii va include si alte nume mari, deja obisnuiti ai galelor TopKing, printre care Pakorn, Thingchai Stisongpeenong sau Rungrave Sasiprapa.

Lista completa a luptelor este:

70kg Final: Winner of Bracket A vs. Winner of Bracket B
70kg: Buakaw Banchamek vs. Reece McAllister- Bracket A
70kg: Marat Grigorian vs. Khayal Dhaniev- Bracket B
63kg: Pakorn P.K. Seanchai Muaythai Gym vs. Varats Dzmitry
70kg: Thongchai Sitsongpeenong vs. Colin Law
57kg: Rungravee Sasiprapa vs. Wei Ning Hui
63kg: Sittisak Petchphayathai vs. Matt Embree

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA