Natiunea MMA

Fostul campion al WEC, Miguel Torres, a fost inclus in fight-cardul GLORY 17
14/05/2014Miguel Torres a fost adaugat la turneul Glory 17, Cro Cop vs. Kharitonov.

GLORY 17 Los Angeles devine din ce in ce mai interesant. Initial in main event au fost Mirko Cro Cop vs. Pat Barry, aceasta fiind o revansa a unei lupte din UFC ce a avut loc in urma cu cativa ani, dar pat Barry nu poate concura (nu stim motivul, dar poate fi legat de infrangerea suferita recent de acesta, prin KO).

Asta inseamna ca Mirko Cro Cop are un nou adversar, nimeni altul decat veteranul PRIDE la K-1 Sergei Kharitonov.  Ambii se afla intr-un punct interesant al carierei, Cro Cop fiind infrant la decizie de Remy Bonjasky in cadrul GLORY 14, iar Kharitonov a fost infrant de Anderson Silva in cadrul GLORY 16.

Si asta nu e tot. Miguel Torres, fost campion WEC la categoria cocos si un foarte experimentat luptator de MMA se va alatura fight card-ului, cu un loc la categoria pana. Acesta a fost popular in cadrul WEC-ului, acum suntem curiosi sa ii vedem evolutia in kickboxing.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA