Natiunea MMA

Fostul campion al greilor, Andrei Arlovski, semneaza din nou cu UFC
25/04/2014Fostul Campion al categoriei grele a UFC, Andrei Arlovski a revenit in randul luptatorilor sub contract cu cea mai mare organizatie de MMA din lume.

Presedintele UFC, Dana White, a facut publica aseara aceasta veste pe contul sau de Twitter, desi nu se cunosc alte detalii legate de revenirea celui supranumit Pitbull-ul in Octogon.

"Bine ai venit inapoi Andrei Arlovski" a scris White pe Tiwtter.

Arlovski, 35 de ani, are un palmares de 6-1 in ultimele sale aparitii in lupta, iar in ultima sa confruntare a trecut de Andreas Kraniotakes in tara sa natala, Belarus. Inainte de aceasta el a lupta in World Series of Fighting, unde a trecut de Devin Cole si Mike Kyle, inainte de a fi invins de Anthony Johnson.

El si-a inceput cariera in 1999, iar la doar un an distanta a semnat deja cu UFC. In 2005 a reusit sa obtina titlul interim al categoriei grele, submitandu-l pe Tim Sylvia. In revansa acestei lupte, din 2006, el a fost insa invins de Tim. In palmaresul sau sunt 15 victorii prin KO dintr-un total de 21, iar printre cei care au trebuit sa se recunoasca invinsi in fata lui sunt Fabricio Werdum, Roy Nelson sau ben Rothwell.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA