Natiunea MMA

Fostul campion de la categoria cocos Dominick Cruz il va infrunta pe Takeya Mizugaki in UFC 178
09/07/2014Fostul campion al categoriei cocos Dominick Cruz este pregatit sa revina in cusca dupa aproape 3 ani de inactivitate.

Brett Okamoto de la ESPN.com a declarat ca Dominick il va infrunta pe Takeya Mizugaki in cadrul UFC 178, posibil in partea de pay-per-view a galei.  In main eventul galei care va avea loc in 27 Septembrie in Las Vegas ii vom putea vedea la lucru pe Jon Jones vs. Alexander Gustaffson.
 
Cruz, 29 de ani, nu a mai participat la o competitie din Octombrie 2011, cand si-a aparat titlul in fata lui Demetrious Johnson. “The Dominator” a avut planificate numerose reveniri, dar a fost nevoit sa le amane datorita unor accidentari suferite. Cruz a eliberat titlul cand a fost nevoit sa se retraga din confruntarea cu Renan Barao in UFC 169. Acesta a avut o singura infrangere in urma celor 20 de lupte profesioniste sustinute.

Mizugaki intra in lupta cu 5 victorii consecutive, ultima fiind asupra lui Francisco Rivera in UFC 175. De cand a intrat in UFC acesta a obtinut un record de 7-2, incluzand victorii asupra lui Bryan Caraway si Nam Phan.
 

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA