Natiunea MMA

Frank Trigg vs John Phillips, semnata oficial pentru BAMMA 6 din 21 mai
23/04/2011

Frank Trigg nu a inchieat inca conturile cu cariera profesionista de MMA.

"Twinkle Toes" a semnat oficial un contract pentru lupta cu John Phillips in gala BAMMA 6, a confirmat managerul sau Sam Spira pentru MMA Fighting.

BAMMA 6 are loc pe 21 mai la Wembley Arena, in Londra.

Trigg l-a invins in ultima sa aparitiei in cusca pe Roy Neeman la Israel FC: Genesis din luna noiembrie a anului trecut. Victoria a fost prima pentru Frank de la concedierea sa de catre UFC in urma a doua infrangeri consecutive in fata lui Josh Koscheck si Matt Serra.

Phillips, supranumit "The White Mike Tyson" are acum un palmares de 13-3. Galezul are la activ o serie de cinci victorii consecutive, dintre care ultima a fost un TKO in prima runda in fata lui James Zikic.

Tom "Kong" Watson vs Murilo "Ninja" Rua, pentru titlul categoriei mijlocii a BAMMA va fi Main Eventul acelei seri, pe al carei ight-card mai apare lupta dintre Phil Baroni vs Matt Erwin.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA