Natiunea MMA

Frankie Edgar vs BJ Penn III, Main Eventul TUF 19 Finale din Las Vegas
20/03/2014A treia intalnire intre Frankie Edgar si B.J. Penn a fost planificata pentru finala “The Ultimate Fighter 19” din 6 Iulie.

Data a devenit oficiala in cadrul episodului de miercuri UFC Tonight. Edgar si Penn vor antrena sezonul urmator “TUF”, inainte de confruntarea din Mandalay Bay Events Center. Main cardul evenimentului va fi difuzat live pe Fox Sports 1. Cu o zi inainte va avea loc UFC 175.

Edgar detine 2 victorii asupra lui Penn. El a castigat prima confruntare obtinand titlul categoriei usoare in UFC 112, urmand o a doua victorie in UFC 118. Confruntarea urmatoare va avea loc la 66 de kg.

Edgar a concurat de doua ori la categoria pana, pierzand in fata lui Jose Aldo in cadrul UFC 156, inainte de a castiga lupta cu Charles Oliveira din Iulie. Ultima prezenta in Octogon a lui Penn a fost in Decembrie 2012, cand a pierdut in fata lui Rory MacDonald in cadrul UFC on Fox 5.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA