Natiunea MMA

GLORY 20, anuntata oficial pentru 3 aprilie in Dubai
15/01/2015
Pentru oricare organizatie avand ca domeniu de activitate sporturile de lupta, prezentarea cat mai clara a evenimentelor este intotdeauna cel mai bun mod de a pastra fanii interesati si gata pentru mai mult. Cheia nu este de a suprastimula publicul ci de le mentine interesul si de a-i incanta cu ceea ce ai de oferit. GLORY face exact acest lucru, odata cu anuntarea galei GLORY 20 Dubai, care urmeaza sa aiba loc in Emiratele Arabe Unite pe data de 3 aprilie.

Cap de afis al evenimentului  va fi mult asteptatul meci la categoria usoara GLORY, intre canadianul Gabriel Varga si scandalagiul olandez-marocan  Mosab Amrani. Cardul va marca de asemenea revenirea fostului luptator UFC Pat "HD" Barry in lumea kickboxului profesionist,el urmand sa lupta impotriva lui Mourad Bouzidi intr-un meci la categoria grea.

In conformitate cu traditia, va exista un turneu Contender pe card, acesta urmand sa aiba loc in divizia mijlocie. Jason Wilnis va lupta impotriva lui Alex Pereira, in timp ce Wayne Barrett isi va testa temperamentul impotriva remarcabilului Simon Marcus, luptator de Muay Thai.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu data de 1 februarie pentru cei ce isi doresc sa participe, telespectatorii putand urmari evenimentul difuzat pe Spike TV.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA