Natiunea MMA

GLORY 7, confirmata oficial pentru 20 aprilie in Milano
18/01/2013

Promotia olandeza GLORY a confirmat oficial cea de-a saptea gala din istoria sa. Dupa Glory 5 in Londra si GLORY 6 in Istambul, Milano va fi gazda GLORY 7, pe 20 aprilie, la doar doua saptamani dupa evenimentul din capitala Turciei.

Stirea a fost facuta publica pe site-ul oficial al organizatiei. Inca nu se cunosc detalii despre fight-cardul serii.

Au aparut deja speculatii cu privire la posibila combinare a GLORY 7 cu gala pe care organizatia italiana Oktagon o avea programata in aceeasi zi in orasul din nordul Italiei. Promoterul acesteia din urma este nimeni altul decat Carlo di Blasi, cel care il manageriaza si pe cel mai bun luptator de categoria MAX din lume, armenianul Giorgio Petrosyan.

Gala Oktagon era programata la Mediolanum Forum, dar este posibil ca GLORY 7 sa aiba nevoie de o locatie mai mare, datorita anvergurii mult mai insemnate a acesteia.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA