Natiunea MMA

Gegard Mousasi vs Mike Kyle, la Strikeforce Columbus in 3 martie
24/01/2012


Gegard Mousasi              vs                           Mike Kyle

Fostul campion al categoriei semi-grele a Strikeforce, Gegard Mousasi si veteranul UFC Mike Kyle urmeaza sa lupte in gala din 3 martie a promotiei americane, in COlumbus, Ohio.

Kyle a anuntat ieri stirea pe contul sau de Twitter. MMAJunkie.com a confirmat aceasta confruntare ca fiind co-Main Eventul galei Strikeforce "Tate ve Rousey", adaugand ca aceasta s-ar putea desfasura chiar cu titlul vacanta al categoriei semi-grele pe masa.

Avand loc la Nationwide Arena, o sala de 19.000 locuri din Columbus, Ohio, gala va avea ca Maine Event confruntarea pentru titlul feminini dintre Meish Tate si Ronda Rousy. Pe acelasi fight-card au mai fost confirmate luptele dintre Josh Thomson si KJ Noons la categoria usoara, si Paul Daley vs Kazuo Misaki la categoria semi-mijlocie.

Mousasi nu a mai fost invins de la lupta in care a pierdut titlul categoriei semi-grele in decizia din fata lui Muhammed Lawal in aprilie 2010. De atunci si pana acum el are un palmares de 4-0-1, cu singura pata pe acesta venind in urma unui egal in fata lui Keith Jardine in aprilie 2011. Gegard a revenit in Strikeforce pe 17 decembrie, castigand la decizie lupta cu Ovince St Preux.

Un produs al mult-laudatei American Kickboxing Academy din San Jose, California, la cei 31 de ani ai sai Mike Kyle a concurat din cand in cand pentru Strikeforce inca din 2006, adunand un palmares de 3-3-1. Dupa un 2010 plin, in care a concurat de sase ori si a iesit invingator de cinci, "MAK" a luptat o singura data in 2011 cand i-a administrat lui Marcos "Pezao" de Lima prima sa infrangere din cariera, intr-o deciziei unanima din luna septembrie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA