Natiunea MMA

Geo Pacurariu isi face azi debutul in a doua organizatie de MMA din America
27/03/2015Primul roman care urca pe scena mare a MMA-ului american, Geo Pacurariu, isi face astazi debutul in gala Bellator 135 - Warren vs Galvao.

A fost un drum lung pentru sportivul nostru, care a concurat mult timp in campionatele nationale si internationale de Kempo inainte de a face trecerea la artele martiale mixte profesionsite. Prezenta lui intr-o gala de asemnea importanta, sub bannerul unei organizatii recunoscute de toti specialistii drept a doua ca importanta de pe cea mai mare piata de MMA din lume, Statele Unite ale Americii, este incununarea a multor ani de munca, de antrenemanente intense si de lupte dure.

Geo intra in lupta cu un palmares profesionist de 8 victorii si patru infrangeri. In ultimul timp el a concurat in galele Legacy Fighting Championship, unde are la activ doua victorii si trei infrangeri. Adversarul sau, Ivan Cole, are un palmares de 2-2, el fiind invins in ultimele doua aparitii din cusca, ambele in 2012.

Confruntare dintre cei doi va avea loc pe fight-cardul principal al galei cu numarul 135 din istoria organizatiei Bellator, ce va fi gazduita de Thackerville, Oklahoma in aceasta seara. Main Eventul galei va fi confruntarea dintre Joe Warren si Marcos Galvao.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA