Natiunea MMA

Georges Saint-Pierre, gata de revenirea in UFC
21/06/2016Unul dintre luptatorii legendari de MMA, Georges Saint Pierre este pregatit sa se reintoarca in cusca la trei ani de cand a abandonat luptele.

Cel supranumit Rush afirma ca a trecut printr-o tabara de testare pentru a-si evalua limitele actuale si pentru a atinge, din nou, cel mai inalt nivel de pregatire. Inca nu am luptat, insa cred ca as putea-o face cu succes, a declarat Saint Pierre, citat de The MMA Hour.

El a completat ca totul tine de o eventuala intelegere intre managerul sau si oficialii UFC mai ales ca, personal, asteapta cu nerabdare acest moment.

Ultima partida sustinuta de Saint Pierre dateaza din noiembrie 2013, cand GSP si-a aparat titlul in fata americanului Johnny Hendricks in gala UFC 167 de la Las Vegas, Nevada. Georges Saint Pierre a decis sa se retraga, temporar, din lumea MMA-ului la sfarsitul anului 2013, dar intotdeauna a lasat o portita pentru come-back.

Canadianul de 35 de ani este unul dintre cei mai galonati luptatori MMA, cucerind de doua ori titlul suprem la categoria semimijlocie (in 2006 si 2008).

Saint Pierre detine un record de invidiat, obtinand nu mai putin de 25 de victorii (8 prin KO) in cele 27 de meciuri disputate. Practic, singurele infrangeri suferite s-au produs in fata lui Matt Hughes (2004), respectiv, a lui Matt Serra (2007), ins ape ambii a reusit sa ii bata in luptele-revansa.

Fight Matrix il considera pe Sain Pierre cel mai complet luptator MMA la semimijlocie din toate timpurile. De asemenea, trei ani la rand, in 2008, 2009 si 2010, Georges Saint Pierre a fost desemnat Atletul canadian al anului de catre Rogers Sportsnet, iar Sports Illustrated i-a acordat, in 2009, titlul de Luptatorul anului.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA