Natiunea MMA

Georges St Pierre renunta la titlul categoriei semi-mijlocii si se retrage un timp din activitate
16/12/2013Intr-o conferinta de presa organizata la sfarsitul saptamanii trecute de UFC pe ultima suta de metri, unul dintre cei mai emblematici sportivi ai organizatiei americane, Georges St. Pierre a facut o declaratie care a socat pe foarte multa lume. Avea o voce usor emotionata, deoarece trebuia sa faca cel mai mare anunt al anului legat de categoria semimijlocie.

“Am discutat cu Dana si cu Lorenzo. Lupt de mult timp. Am avut 22 de confruntari in UFC si 15 pentru titlurile mondiale. Am luptat sub multa presiune, avand parte de multa critica. Acum eliberez aceasta pozitie.”

Fiind intrebat de motive a raspuns ca pozitia lui reprezinta foarte mult stres, si in timp s-a acumulat, astfel incat acum a ajuns la limita superioara. Nu mai este pregatit sa continue antrenamentele.

”Respect UFC-ul, deci eliberez pozitia pe care o am. Daca in vitor ma voi simti pregatit, ma voi intoarce in pozitia de pretendent la titlu. Vreau sa iau o pauza, sa am parte de viata personala.” “De fiecare data cand ies in oras, lumea ma recunoaste si nu pot fi linistit. Am nevoie de o eliberare de aceasta presiune.”, a declarat GSP.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA