Natiunea MMA

Georges St Pierre s-a accidentat; Nick Diaz si Carlos Condit lupta pentru titlul interim la UFC 143
08/12/2011

Campionul categoriei mijlocii a UFC, Georges St Pierre s-a accidentat la ligamentele incrucisate ale genunchiului si a fost fortat sa se retraga din lupta programata cu Nick Diaz la UFC 143.

Carlos Condit ii va lua locul in confruntarea cu Diaz, intr-o lupta la care miza a crescut simtitor odata cu anuntul ca se va pune in joc un titlul interim al categoriei mijlocii. Astfel unul dintre cei doi va fi considerat campionul diviziei pana la revenirea in activitate a lui St Pierre.

"GSP sa accidentat la genunchi si va sta pe margine 10 luni. Acum Condit si Diaz lupta pentru titlul interim de la mijlocie pe 4 februarie in Las Vegas" a scris ieri Dana White pe contul sau de Twitter.

Condit trebuia sa lupte cu St Pierre la UFC 137, dar alte accidentari (la genunchi si coapsa) l-au fortat si atunci pe campion sa se retraga cu doar 18 zile inaintea confruntarii. White a confirmat intre timp ca accidentarea de acum s-a produs la acelasi genunchi cu probleme.

Condit urma sa il intalneasca pe Josh Koscheck in gala din 4 februarie, iar acum e inca neclar daca Josh va mai ramane pe fight-card.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA