Natiunea MMA

Georges St Pierre va juca remake-ul filmului lui Jean Cluade Van Damme, "The Kickboxer"
13/05/2014
Fostul campion UFC de la categoria semimijlocie Georges St-Pierr, nu va mai petrece mult timp in Octogon, si nu doar pentru ca e nevoit sa isi recupereze mobilitatea la genunchiul drept. Conform unui publicat de presa, St-Pierre a participat la un casting pentru un remake al filmului “Kickboxer” din 1989.

Filmul original l-a avut ca actor principal pe Jean Claude Van Damme. Inca nu se stie ce rol va avea St-Pierre. De asemenea in film il vom vedea si pe luptatorul Dave Bautista. Rolul principal va fi jucat de Alain Mousasi, care a mai avut roluri in X-Men: Days of Future Past, Pacific Rim si Whitehouse Down.

Filmul este finantat de compania The Exchange, urmand sa isi gaseasca studioul de productie anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes. Stephen Fung va fi regizorul.

Jazo PR descrie intriga filmului ca fiind urmatoarea:
“David si Kurt Sloan sunt descendentii dinastiei de campioni din Venice, California. Ambii sunt luptatori de prima mana si buni atleti. Cand David castiga Campionatul Mondial de karate, un impresar il ademeneste in Hong Kong, in ciuda insistentelor lui Kurt legate de legitimitatea acestuia. La scurt timp, Kurt primeste o scrisoare din partea lui David. In urma primirii scrisorii Kurt se indreapta catre Thailanda. Cand ajunge, descopera ca fratele sau a decedat. Responsabil pentru acest lucru este Tong Po. In dorinta de rezbunare, Kurt  merge la Xian Chow, fostul mentor al fratelui sau. Pentru a-l infrange pe ucigasul fratelui sau, Kurt trebuie sa caute in el puterea si curajul unui campion.”

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA