Natiunea MMA

Gladiatori in Colosseum
12/10/2017  Promotorul ploiestean Gabriel Georgescu organizeaza luni, 16 octombrie, la Bucuresti, editia a patra a galei Colosseum Tournament. Intitulat “Vikings”, evenimentul ii aduce in fata spectatorilor pe unii dintre cei mai renumiti luptatori de kickbox din tara.
  Vor fi nu mai putin de 15 meciuri, dintre care doua pentru centura, in care vor fi angrenati atat sportivi autohtoni, cat si de peste hotare.
  Capul de afis al show-ului il reprezinta confruntarea dintre cel mai tanar campion din Superkombat, Bogdan “Bad boy” Stoica, fost campion national la wushu, si unul dintre cei mai talentati kickboxeri turci, Fatih Mehmet Karakus.
  Printre numele mari care vor urca in ring se mai numara Cristian “The Fastest” Milea, aflat la al 90-lea meci al carierei, care il va infrunta pe italianul Francesco Monduschi intr-un meci pentru centura categoriei -71 kg, dar si primul roman campion mondial in “New Heroes” la categoria mijlocie, Amansio “Viking” Paraschiv, care va avea tot un adversar din Peninsula, Ivan Nacari (72,5 kg).
  O inclestare de senzatie se anunta cea dintre imbatabilul Florin “Rambo” Lambagiu si multiplul campion mondial şi european de kempo Mirel “Master” Dragan, cu 11 ani mai in varsta decat “Scorpionul” iesean. Lambagiu nu este singurul elev al lui Mihai Constantin prezent in Colosseum. Colosul Sebastian Cozmanca incearca sa-si confirme forma excelenta in fata lui Nicolae Garbuz (Republica Moldova), in timp ce Danut Hurduc (al carui frate, Vlad, va lupta si in el in Polivalenta din capitala) va trebui sa-l “dovedeasca” pe Marinica Bejenaru.
  De urmarit si comportamentul veteranului  Claudiu Badoi in disputa cu un alt italian, Luca Migoni. “Printul” a impresionat in gala World Mixed Fights din iunie, cand, desi a trecut la o categorie superioara de greutate (81 de kg fata de 71),  l-a invins, prin decizie unanima, pe olandezul Steven van der Broek.
  Show-ul din Bucuresti este important si pentru unul dintre fostii elevi ai ex-campionului mondial de box thailandez, tirgumureseanul Poczo Zoltan. Campion la Cupa ARMURA 2016 la categoria 80 kg sub culorile Black Diamond Fight Tirgu-Mures, Lucian Casoni se va duela cu Leo Popa intr-o partida de pe undercardul evenimentului.
  In caz ca mai gasiti, un bilet la Colosseum Tournament “Vikings” in tribuna costa 15 lei iar cel in loja doar 20 de lei.
  Gala de luni va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2, cu incepere de la ora 20.

                                                 Vlad Amariei-www.natiuneamma.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA