Natiunea MMA

Glover Teixeira vs Phil Davis, co-Main Eventul UFC 179 din Brazilia
08/08/2014Pretendentii la titlul categoriei semi-grele Glover Teixeria si Phil Davis urmeaza sa se intalneasca in co-Main Eventul galei cu numarul 179 din istoria organizatiei, ce se va desfasura pe 25 octombrie in Brazilia. Oficialii UFC au facut publica aceasta stire ieri dupamasa printr-un comunicat de presa.

Teixeira (22-3) avea o serie de 19 victorii consecutive pana la infrangerea la puncte in fata actualului detinator al titlului, Jon Jones la UFC 172. Inainte de nereusita din 26 aprilie in fata lui Jones, el era neinvins din 2005.

Davis (12-2, 1 NC) a pierdut si el doar de doua ori in cariera sa, de fiecare data prin decizia arbitrilor judecatori. El a reusit o serie de cinci victorii consecutive de la debutul in UFC si pana la infrangerea din fata lui Rashad Evans la UFC on Fox 2. Dupa acel insucces el a avut o noua serie de trei victorii, urmate de cea de-a doua infrangere, ultima sa aparitie in Octogon, in fata lui Anthony Johnson la UFC 172.

UFC 179 are loc la Ginasio do Maracanazinho in Rio de Janeiro, pe 25 octombrie si va avea drept Main Event confruntarea pentru titlul categoriei pana intre actualul campion Jose Also si challengerul Chad Mendes, o revansa a victoriei prin KO reusita de Aldo la prima lor intalnire de la UFC 142.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA