Natiunea MMA

Grappling vs. jiu-jitsu
22/03/2017  Confruntarea-soc dintre cel mai mare grappler din toate timpurile, Shinya Aoki, si cunoscutul luptator de jiu-jitsu brazilian, Garry Tonon, face parte din gala “Dynasty of Heroes” din 26 mai, de la Singapore.
  CEO-ul One Championship, Victor Cui, a declarat ca un astfel de meci ar trebui sa aiba loc cu casa inchisa. “Toata lumea stie ca Aoki este imbatabil la grappling. La randul lui, Tonon este unul dintre asii jiu-jitsului brazilian. Sunt convins ca fanii se vor inghesui sa vada pe viu deznodamantul acestei intalniri de vis pe care le-o oferim”, a precizat Cui.
  Asadar, partida dintre Aoki si Tonon este foarte asteptata de iubitorii MMA-ului pentru ca ii aduce fata in fata pe doi dintre cei mai apreciati si redutabili “usori” din lume.
  In varsta de 33 de ani, Shinya Aoki are la activ 39 de succese in cele aproape 14 sezoane petrecute in circuitele profesioniste de arte martiale mixte. Detinator al centurii negre in judo si jiu-jitsu brazilian, japonezul vrea sa faca uitat esecul prin KO tehnic la pumni suferit in fata lui Eduard Folayang, in noiembrie anul trecut, infrangere care i-a intrerupt sirul de 9 victorii la rand.
  De partea cealalta, Tonon este arhicunoscut prin calitatea jiu-jitsului brazilian practicat. Axat pe grappling, “The Lion Killer” a castigat multiple titluri in acest stil si a concurat pana acum in competitii precum Metamoris, Polaris sau Eddie Bravo Invitational.
  „Dynasty of Heroes“ va avea loc la Indoor Stadium din Singapore. In capul de afis al evenimentului, imbatabila americano-canadianca Angela “Unstoppable” Lee incearca sa isi apere titlul mondial in fata unei alte luptatoare invincibile pana acum, Istela Nunes de Souza (Brazilia).

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA