Natiunea MMA

Gustafsson s-a accidentat; Jon Jones primeste un nou adversar pentru Main Eventul UFC 178
25/07/2014Fanii MMA-ului din intreaga lume trebuie sa mai astepte revansa dintre Jon Jones si Alexander Gustafsson.

UFC a anuntat in mod oficial acum doua zile ca Gustafsson a suferit o accidentare la genunchi si este nevoit sa se retraga din confruntarea pe care cei doi o aveau programata in Main Eventul galei cu numarul 178. Jon Jones a primit deja insa un nou adversar pentru aceasta lupta, in persoana veteranului Strikeforce si luptatorului olimpic Daniel Cormier.

Cormier este neinvins in cariera sa de MMA si are succes importante in fata lui Dan Henderson, Patrick Cummins, Roy Nelson sau Frank Mir. El trebuia sa se opereze pentru a isi repara anumite probleme medicale aparute tot la genunchi, dar se pare ca aceste planuri au fost amanate atunci cand a aparut sansa de a lupta pentru centura categoriei semi-grele.

Jones a luptat ultima data la UFC 172, in luna aprilie, cand a castigat intr-o maniera dominanta confruntarea cu Glover Teixeira. Imediat dupa acea lupta, Campionul a indicat ca ar prefera o lupta cu Cormier inainte de a ii acorda revansa lui Gustafsson. Se pare ca pana la urma dorinta i-a fost indeplinita.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA