Natiunea MMA

Hector Lombard suspendat un an din activitate pentru dopaj
24/03/2015Hector Lombard nu wa avea ocazia sa isi arate priceperea in Octogon pana cel putin in ianuarie anul viitor. Ieri, Comisia Atletica a Statului Nevada l-a suspendat pe aceasta perioada in urma luptei cu Josh Burkman de la UFC 182.

Lombard a fost amendat si cu o suma echivalenta cu intreg bonusul sau pentru victorie (53.000 de dolari) plus 33% din bursa de lupta (17.490 de dolari).

Lombard a fost depistat pozitiv cu steroidul anabolizant DMT la testul anti-doping de dupa gala cu numarul 182 din istoria organizatiei americane. El s-a declarat initial foarte surpins de acest lucru, dar mai apoi a admis ca lua un supliment nutritiv care credea ca este "facut din plante".

Luptatorul in varsta de 37 de ani si-a cerut scuze fata de UFC pentru ca nu a fost mai atent cu produsele pe care le consuma. El va trebui sa se supuna unui nou test anti-doping inainte de a isi relua activitatea in cea mai mare promotie de MMA din lume, in 2016.

Sursa

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA