Natiunea MMA

Inca doua dispute confirmate pentru gala Bellator 166
01/11/2016  Promotorul californian a anuntat alte doua partide care vor fi pe afisul evenimentului din 2 decembrie, de la Winstar Mondiale Casino and Resort din Thackerville (Statele Unite ale Americii).
  Reintoarcerea Bellator in Oklahoma coincide cu intalnirea dintre fostul campion al categoriei cocos, Marcos Galvao, si veteranul de la World Extreme Cagefighting, L.C. Davis, respectiv, cu meciul de la categoria mijlocie dintre fostul luptator al Universitatii Edinboro, Chris Honeycutt, si Ben Reiter (Penn).
  Brazilianul Marcos Galvao (34 de ani) are 17 victorii in circuitele MMA, cucerind titlul de campion in fata lui Joe Warren, insa cedandu-l, in luna iunie a acestui an, in favoarea lui Eduardo Dantas. De altfel, Dantas este singurul luptator care l-a rapus de doua ori pe “Loro”.
  De partea cealalta, americanul L.C. Davis, care a implinit 36 de ani in urma cu cateva zile, vine dupa prima infrangere suferita in Bellator, in fata aceluiasi Joe Warren. Anterior, Davis castigase celelalte 3 partide disputate in cadrul promotiei.
  In varsta de 28 de ani, Chris Honeycutt are un singur esec in Bellator, suferit chiar la inceputul anului in fata lui Paul Bradley. “The Cutt” si-a revenit repede si s-a impus in celelalte doua meciuri din acest an, imbunatatindu-si palmaresul si ajungand astfel la 8 victorii in cei trei ani de MMA.
  Viitorul sau adversar, Ben Reiter are nu mai putin de 17 succese in MMA. Seria incredibila de invincibilitate a lui “The Hunter” a fost intrerupta anul trecut de Francisco France, insa Reiter s-a reabilitat rapid si l-a invins, in iunie, pe A.J. Matthews.
  Bellator 166 are ca principale capete de afis confruntarile dintre campionul en-titre de la categoria cocos, Eduardo Dantas, si Joe Warren, respectiv, dintre A.J. McKee si Emmanuel Sanchez. Meciurile de pe cardul principal vor putea fi urmarite, in direct, pe Spike.

  Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA