Natiunea MMA

Inca un kickboxer de nivel mondial a plecat dintre noi
09/04/2015Lumea artelor martiale este din nou in doliu. veteranul K-1, SuperKombat si It's Showtime, Sergei Lashcenko a fost declarat decedat ieri, la Spitalul Evreiesc din Odessa, Ucraina. Exista informatii contradictorii despre cauza si circumstantele decesului sau, dar se pare ca el a fost ucis cu mai multe focuri de arma, dintre care unul fatal care i-a sectionat artera carotida. Unele surse care spun ca el a fost ucis de separatistii din estul ucrainei, dar este de asemenea foarte posibil ca el sa fi fost victima unui conflict intre bandele de racketi locali.

De asemenea este neclar daca sotia si copilul sau de doar 18 luni au fost raniti in incident.

Sergeo a fost unul dintre cei mai populari kickboxeri profesionisti din lume, el fiind - alaturi de Arthur Kyshenko - si unul dintre cei mai apreciati si urmariti sportivi din Ucraina. El face parte din istoria acestui sport, in care a fost fara discutie unul dintre sportivii de top la nivel mondial.

El a luptat in kickboxul profesionist alaturi de legendearii Schilt, Aerts, Le Banner, Hari sau Daniel Ghita, iar printre cele mai importante reusite ale lui se numara castigarea SuperKombat World Grand Prix in 2011 si King of Kings World Grand Prix in 2014.

Chiar daca in ultimul timp, poate si din cauza evenimentelor din Ucraina, cariera sa intrase intr-un oarecare con de umbra, pierderea lui, la doar 28 de ani, e o mare pierdere pentru toti iubitorii artelor martiale din lume.

Drum bun Sergei, oriunde ai fi.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA