Natiunea MMA

Invitatie la Campionatul National de MMA, pe 9 martie la sala Apollo din Bucuresti
07/02/2014
Federatia Romana de Kempo organizeaza Cupa de MMA “Samurai Spirit” in data de 09.martie.2014, la "Centrul Sportiv Apollo" din Bucuresti. Competitia va avea un caracter “open”, putand participa orice organizatie cu sportivi de clasa “B” (sportivi care nu au participat la gale Pro sau care nu s-au clasat pe locurile I-II la competitiile de profil).

lFederatia Romana de Kempo invita cluburile afiliate sa participe la Campionatul National de MMA ce se va desfasura in data de 09.Martie.2014 in Bucuresti la "Centrul Sportiv Apollo".

Aducem la cunostinta luptatorilor de MMA ca pot participa la campionatele nationale doar cu conditia obtinerii punctajului necesar pentru calificare, astfel:
- locul I-IV, obtinut la probele de lupta Full-Kempo sau Knockdown.
- Locul I-II, obtinut la Kempo K1 sau Submission.

Categorii de varsta: 16-18 ani,18-21 ani, seniori.

Taxa de participare: 25 lei/persoana.

Mai multe detalii pot fi gasite pe pagina de internet a federatiei, www.frkempo.ro

FR Kempo asigura echipamentul de protectie: casti, tibiere si manusi.

Conditii de participare:
- viza medicala de la medicul sportiv;
- Sportivii au obligatia de a participa cu echipamentul personal compus din: proteza dentara, cochilie/sutien, short MMA negru, rushguard MMA rosu sau albastru, in functie de coltul de lupta (ARMURA va asigura contra cost echipamentul regulamentar la locul competitiei pentru sportivii care nu au echipament personal conform cerintelor).
- categorii de varsta: 16-18 ani,18-21 ani, seniori.
- categorii de greutate:
a. fete: 50kg, 55kg, 60 kg, +60kg.
b. baieti: 55kg, 60kg, 65kg, 70kg, 75kg, 80kg, 85kg, 90kg, 95kg, +95kg.

Cu aceeasi ocazie, pentru sportivii de clasa “B” (sportivi care nu au participat la gale Pro sau care nu s-au clasat pe locurile I-II la competitiile de profil), FR Kempo organizeaza si o cupa - Cupa Samurai Sporit - in care acestia pot concura in aceeasi disciplina.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA